Beyuna - Voeding & Vitaliteit
1378
page-template-default,page,page-id-1378,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1,vc_responsive

Beyuna

Zoals ik altijd sta voor puur en onbewerkt, zo vind ik ook dat we onze voeding behoren aan te vullen met 100% stoffen uit de natuur. Helaas halen we door bodemuitputting en het gebruik van pesticides niet alle voedingsstoffen meer uit onze voeding. Dit is ook de reden dat ik eindelijk een lijn in supplementen heb gevonden die aansluit bij mijn missie en passie, cliënten  helpen met 100% natuurlijke supplementen.

 

“Beyuna wil met haar concept wereldwijd mensen inspireren om op een maatschappelijke en economische verantwoorde wijze en middels de juiste producten en diensten een belangrijke bijdrage te leveren aan het welzijn, het welbevinden en de gezondheid van uzelf en anderen.”

1.  Onderzoek

Beyuna loopt voorop als het gaat om de samenstelling van gezonde producten. In het ontwikkelen van de voedingssupplementen spelen we continu in op de laatste wetenschappelijke onderzoeken.

2. Ingrediënten

In de supplementen van Beyuna vind je alleen vitamines en mineralen uit de natuur die het lichaam herkent. We kiezen voor grondstoffen van de beste kwaliteit en met een hoge biologische beschikbaarheid.

3. Produceren

Doordat onze supplementen geen synthetische hulpstoffen bevatten, moeten onze supplementen semiautomatisch worden afgevuld. Hierdoor duurt het productieproces tot wel acht keer langer dan wanneer het volautomatisch wordt gedaan en het is kostbaarder.

4. Testen

Onze productbatches ondergaan verschillende strenge kwaliteitscontroles om ervoor te zorgen dat ze veilig zijn en van de hoogste kwaliteit. Daarnaast worden onze supplementen getest in een geaccrediteerd laboratorium in Engeland, dat samenwerkt met de NPN en NZVT.

 

Meer weten?

Bekijk dan mijn eigen pagina van Beyuna eens op https://moniquevanderelsen.beyuna.com/.

Clean label

De producten van Beyuna bevatten geen kunstmatige ingrediënten die niet door het lichaam worden opgenomen. Dit zie je ook aan de ingrediëntenlijst. De producten bevatten geen synthetische vul-, hulp- of kleurstoffen.

NZVT

De producten van Beyuna staan op de antidopinglijst van de NZVT (Nederlands Zekerheidssysteem Voedingssuplementen Topsport).

GMO-vrij

Alle producten van Beyuna zijn GMO-vrij, de ingrediënten zijn dus verbouwd op grond die niet bewerkt of bespoten is en de ingrediënten zijn op natuurlijke wijze geteeld.