Over vasten - Voeding & Vitaliteit
1272
page-template-default,page,page-id-1272,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1,vc_responsive

Over vasten

In de huidige samenleving worden we constant blootgesteld aan stress, vaak door werk, thuis of de maatschappij. Deze stress kan zich opslaan in je lichaam, met negatieve effecten als gevolg. Daarbij krijgt ook je spijsvertering het flink te verduren door een ongezonde levensstijl die we onszelf hebben aangeleerd.

 

Je spijsvertering raakt overbelast en je lichaam kan niet alle afvalstoffen kwijt. Deze slaan zich op in o.a. je darmen, met allerlei klachten tot gevolg.

Heb je klachten als chronische vermoeidheid, fybromyalgie, darmproblemen of wil je je gezondheid een boost geven dan is vasten een uitkomst. Ook als je je fysiek goed voelt kun je de waarde van een reinigingskuur ervaren als een moment van bewustzijn en je zelfgenezend vermogen activeren.

 

Wie wil zich niet gezond en fit voelen, maar ook lekker blijven eten!

Resetten

Door een periode te vasten, kan je lichaam zich resetten. Er komen op dat moment geen overtollige stoffen binnen, waardoor je lichaam de kans krijgt om opgeslagen afvalstoffen los te laten. Ingesleten voedingspatronen kunnen we opnieuw onder de loep nemen om deze optimaal te vormen naar wat goed voor jou en je gezondheid is. Daarnaast breng een lichamelijke detox ook andere processen op gang: een vastenkuur is de ultieme kans om jouw hele levensstijl te onderzoeken! Jouw lichaam en zelfgenezend vermogen staan centraal!

Het vasten kun je ondersteunen met een darmspoeling. Emoties die nog in je lichaam zijn opgeslagen, worden door de krachtige combinatie van vasten en een darmspoeling zichtbaar. Door de mentale en emotionele processen die in gang worden gezet tijdens een kuur kun je deze ballast wél loslaten. Dat geef letterlijk en figuurlijk ruimte!

 Zet deze belangrijke stap en neem de regie over je eigen gezondheid terug!