Mild vasten - Voeding & Vitaliteit
1324
page-template-default,page,page-id-1324,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1,vc_responsive

Mild vasten

Ik kan me voorstellen dat je door de bomen het bos niet meer ziet door alle hypes en trends die er tegenwoordig zijn op het gebied van voeding. Daarom bied ik jou, samen met mijn ‘vastenteam’, een unieke mogelijkheid om thuis te vasten. Een fijne manier om kennis te maken met vasten als je dit nog nooit gedaan hebt. Een extra toevoeging aan de kuur is een darmspoeling om het gewenste effect te ondersteunen.

  • Een milde vastenkuur, die je geheel zelfstandig thuis kunt doen. Deze kuur duurt negen dagen en je kunt je dagelijkse routines aanhouden.
  • Een vastenprogramma hoeft niet ingewikkeld en zwaar te zijn. Innerwave mild vasten brengt je lichaam en mind in negen dagen weer in balans. Het reinigingsprogramma bestaat uit drie fasen (3×3 dagen).
  • Dankzij het gemak van de dagmenu’s en ondersteunende supplementen is de milde vastenkuur goed vol te houden.
  • Het resultaat: een energiek en goed gevoel. Je voelt je goed en dat straal je ook uit.
  • Je lichaam gaat bovendien efficiënt vetten verbranden, wat resulteert in gewichtsverlies of een betere lichaamssamenstelling (minder vet en meer spieren)

Effecten

Hoe je eet en leeft bepaalt voor een groot deel hoe je eruit ziet. Een sterke spijsvertering is niet alleen cruciaal voor je gezondheid, maar is ook van belang voor je huid.

 

Deze kuur kan helpen om gewicht te verliezen. Dit is niet het doel, maar soms een fijne bijkomstigheid. Omdat je tijdens de kuur blijft eten, gaat je lichaam niet in een ‘overlevingsstand’. Je houdt voldoende energie over om te blijven sporten. Je vetmassa neemt af zonder verlies van spiermassa.

 

Door het mildvasten ervaar je een nieuwe golf aan energie; je zult merken dat je spijsvertering verbetert en ontdekt hoe je lichaam op voeding reageert. Het is een eerste stap naar een nieuwe gezonde levensstijl en bewustwording.