Vasten thuis onder begeleiding - Voeding & Vitaliteit
1308
page-template-default,page,page-id-1308,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1,vc_responsive

Vasten thuis onder begeleiding

Net zoals de mildvasten kuur kun je deze manier van vasten thuis doen, maar met unieke begeleiding op afstand! Het is een intensere vorm van vasten waarbij je weer helemaal tot jezelf kunt komen. Het wordt bij deze kuur niet geadviseerd om te blijven werken. Meerdere darmspoelingen ondersteunen dit traject.

De kuur doe je thuis, maar er zijn een aantal contactmomenten om de kuur goed te begeleiden.

 

  • Een intakegesprek waarbij jouw wensen worden geïnventariseerd. We bespreken eventuele klachten en bekijken welke manier van vasten het beste past. Dit kan zijn: vasten op basis van sapjes, met soepen of een aangepaste mild vastenkuur.
  • Je past in de week voorafgaand aan de periode van vasten jouw voedingspatroon al aan, door bepaalde voedingsmiddelen weg te laten. Je kunt in die periode nog gewoon je dagelijkse bezigheden voortzetten.
  • Na de kuurweek is er nazorg in de vorm van begeleiding in de opbouwfase, waarin je in stapjes weer opbouwt naar een nieuw voedingspatroon.
  • De duur van deze vastenkuur bepalen we in overleg.
  • Darmspoelingen kunnen de kuur ondersteunen. Bij een eventuele gal/leverreiniging wordt er nog een extra spoeling gedaan. Na de reiniging bespreken we het voedingspatroon dat het beste bij jou past.
  • Je krijgt een voedingsadvies op maat. Hierbij kijken we naar de behoeften van jouw lichaam zodat jij de voeding kan kiezen die het beste is voor jouw gezondheid.

Door te vasten komt je spijsvertering tot rust en kan je lichaam zich focussen op een grondige reiniging en zichzelf versterken. Daarnaast word je tijdens en na de kuur bewuster van wat je eet en sta je steeds meer stil bij de uitwerking van voeding op lichaam en geest.

 

Mocht je na de opbouwfase ondersteuning wensen in het implementeren en verankeren van je voornemens in ’the real world’, dan kun je facultatief  een vervolgtraject boeken, zodat je steeds meer vanuit je volle potentieel, kracht en flow kunt leven.