Monique van der Elsen - Voeding & Vitaliteit van binnen
Mijn missie is het mensen een houvast, structuur en een navigatie instrument te geven die life-changing is voor nu en in de toekomst. Ik heb deze zaken geïntegreerd in een nieuw concept gebaseerd op drie pijlers; Rust Reinheid en Regelmaat
Rust Reinheid en Regelmaat
727
page-template-default,page,page-id-727,page-parent,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1,vc_responsive

Over Monique

Even voorstellen:

Ik ben Monique van der Elsen, getrouwd en ouder van twee studerende dochters. Sinds augustus 2006 werk ik in mijn Praktijk voor Voeding en Vitaliteit.

 

Allereerst heb ik een studie afgerond aan de Europese Academie in Maastricht. In deze studie zijn voeding, gezondheid en levenswijze onafscheidelijk met elkaar verbonden. Naast deze studie heb ik uitgebreide scholing gehad in de Franse aromatherapie (ontwikkeld door een gynaecologe) en heb ik mijn medische- en psychosociale basiskennis afgerond. Sinds 2018 ben ik ook werkzaam als colonhydrotherapeut. Duitse klanten kan ik ook prima op maat helpen, daar ik in 2013 mijn bachelor diploma Duits heb gehaald.

In mijn dagelijks leven…
…heb ik een eigen praktijk, gericht op vitaliteit en bewustwording op het gebied van voeding en darmen. Ik ontvang klanten met uiteenlopende klachten, variërend van huid- en darmproblemen of infecties tot hoofdpijn, vermoeidheid en andere diverse chronische klachten. Door mijn eigen ervaring kan ik mensen begeleiden die willen vasten of kan ik hen helpen met darmgerelateerde klachten. Een op een of in kuurverband.

Anderen zeggen over mij…

…dat ik gedreven en betrokken ben. Ik goed kan luisteren, ben deskundig en sterk empathisch.

Mijn passie voor voeding en gezondheid…
…wil ik graag op iedereen overbrengen, om zo te laten zien dat voeding dé basis is voor je gezondheid. Ik vind het fascinerend om te zien hoe krachtig het zelf-genezend vermogen van het lichaam is wanneer je gezond eet. Middels darmspoelingen en voedingsadviezen volg ik mijn passie en lever zo een bijdrage aan iemands gezondheid. Mijn ervaring en kennis deel ik dus graag met andere mensen. Daarbij volg ik permanent nieuwe studies en trainingen om u ook in de toekomst zo goed mogelijk te kunnen blijven adviseren.

En dat brengt mij…

…een gezonde voedingskeuze en leefstijl, die inherent onderdeel zijn geworden van mijn leven. Deze basis geeft mij dagelijks de energie om mijn passie en mijn gezin te combineren. Oftewel: practice what you preach!

Monique is lid van :


Brancheorganisatie en belangenbehartiger van gediplomeerde schoonheidsspecialisten in Nederland

 

Beroepsgroep voor colonhydrotherapie