Home - Voeding & Vitaliteit
7
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-7,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1,vc_responsive

Praktijk voor Voeding en Vitaliteit

is er voor iedereen, mannen en vrouwen, jong en minder jong.

Huidverzorging Societé Provençale d‘Aromatherapie.

Inwendige aanpak van een uitwendig waarneembaar probleem.
Waar cosmetica stopt, begint het unieke therapeutische totaalconcept van S.P.A., een compleet assortiment kant en klare producten voor een effectieve aromatherapeutische behandeling.

Huidverzorging Les Gavots de Provence

Les Gavots komt uit hetzelfde laboratorium in Zuid Frankrijk als S.P.A. Deze lijn is gebaseerd op phytotherapie (het verzorgen van de huid met plantextracten, plantenoliën, hydrolaten enz.).

 Schoonheid & Gezondheid Blog

Mooi zijn komt van binnenuit, dus begin ik te allen tijde bij de onderliggende oorzaak!
  y

  Voedingsadvies

  Mijn persoonlijk voedingsadvies draagt bij aan een betere huid. Veel mensen zijn zich er niet bewust van dat ongezond en eenzijdig eten de oorzaak kan zijn van een slechte huid. Het is vaak de denkwijze die kan veranderen om de huidproblemen effectief op te lossen.

  gezonde voeding

  Vitamins0%
  Mineralen0%
  Proteins0%
  Calories0%

  Brands & Clients

  Bij de huidverzorgende behandelingen

  maak ik samen met u de keuze uit geselecteerde, uitermate betrouwbare en werkzame producten.

  Bel ons voor info: 077-3510391

  Praktijk voor Schoonheid en Gezondheid is er voor iedereen, mannen en vrouwen, jong en minder jong. Er is een grote keuze in behandelingen. Deze variëren in intensiteit, in tijd en dus ook in prijs. Kies de behandeling die bij u past.

  Social links: