les gavots - Voeding & Vitaliteit
467
page-template-default,page,page-id-467,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1,vc_responsive

Huidverzorging Les Gavots de Provence

Les Gavots komt uit hetzelfde laboratorium in Zuid Frankrijk als S.P.A. Deze lijn is gebaseerd op phytotherapie (het verzorgen van de huid met plantextracten, plantenoliën, hydrolaten enz.).
De ingrediënten voor de producten van Les Gavots de Provence zijn zorgvuldig geselecteerd uit het rijke bouquet aan bloemen, planten en kruiden waardoor de Provence zo bekend is. Ze bestaan uit plantenoliën, bloemenwaters, etherische oliën, plantenextracten en vruchtenextracten. Als conserveringsmiddel worden ook etherische oliën gebruikt en een puur natuurlijk grapefruit-extract.

les-gavots

 

Uiteraard hebben de producten van Les Gavots een verrukkelijke geur waarin u de Provence direct herkent. Maar, wat veel belangrijker is, de heilzame werking die in de bloemen, planten en kruiden aanwezig is, biedt de doeltreffende verzorging welke de mens van nature nodig heeft. Les Gavots is niet ‘op basis van natuurlijke ingrediënten’, nee, het is vrijwel 100% natuurlijk! Het gehalte aan actieve ingrediënten is zo hoog, dat deze uw huid écht verzorgen. Minerale oliën, synthetische conserveringsmiddelen, parfumstoffen, emulgatoren en kleurstoffen vindt u niet in Les Gavots de Provence. Hierdoor is een vervelende reactie van uw huid vrijwel niet mogelijk.
Ze bieden naast gezichts- en lichaamsverzorging ook verzorging voor de sporter, voetverzorging, verzorging voor de zwangere vrouw en het baby huidje. Mevrouw Magonet, de grondlegger van deze manier van werken met aromatherapie en phytotherapie, is van oorsprong gynaecoloog. En dat vertaalt zich in zorgvuldig samengestelde producten voor moeder en kind.

Zowel S.P.A. als Les Gavots bevatten geen synthetische grondstoffen, minerale oliën, parfumstoffen, conserveringsmiddelen, emulgatoren en dierlijke grondstoffen.