make-up - Voeding & Vitaliteit
470
page-template-default,page,page-id-470,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1,vc_responsive

Make-up: Couleur Caramel

Een behandeling is niet compleet zonder een mooie verzorgende make-up. Het maakt de verzorgende behandeling af!

Ik werk met het natuurlijke make-up merk Couleur Caramel. Ook deze CosmeBio en EcoCert gecertificeerde lijn is afkomstig uit Frankrijk.

Couleur Caramel heeft een ruime keus aan verschillende make-up producten in een groot assortiment kleuren. Alleen al meer dan 100 kleuren oogschaduw!

make-up_caramel

Het bijzondere is dat de lijn een hoog gehalte plantaardig actieve bestanddelen bevat die de huid verzorgen. Schadelijke stoffen, parabenen, minerale oliën, PEG en dierlijke grondstoffen zitten er niet in. De grondstoffen zijn zoveel mogelijk van biologische oorsprong en verkregen uit Fair Trade.

Uiteraard zijn de producten niet op dieren getest. Alle verpakkingen zijn van gerecycled materiaal.

Kijk voor meer informatie op www.couleur-caramel.com of
www.couleur-caramel.nl

Make-up: ZAO

Ontdek ZAO make-up…een subtiele mix van schoonheid en duurzaamheid.

Om de huid nog mooier te maken, heeft ZAO formules ontwikkeld die 100% natuurlijk en biologisch zijn. Laat u verleiden door een groot scala aan kleuren en texturen. Dankzij een eenvoudig systeem zijn de meeste producten navulbaar. ZAO, een innovatieve make-up in een moderne en botanische verpakking: Bamboe.

make-up_zao