mir-methode - Voeding & Vitaliteit
452
page-template-default,page,page-id-452,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1,vc_responsive

MIR-Methode

Wat is de MIR-Methode®?

De MIR-Methode is een unieke zelfhelingsmethode die Mireille Mettes heeft ontwikkeld in 2009. De naam ‘MIR’ staat voor Mentale en Intuïtieve Reset. ‘MIR’ betekent ‘Vrede’ in het Russisch. Ze wenst iedereen vrede in het hoofd, in het hart en in het leven.

 

mir_methode

Voor wie is de MIR-Methode® bedoeld?

De MIR-Methode is bedoeld voor mensen met emotionele en lichamelijke klachten die daar graag zelf wat aan willen doen. De MIR-Methode zorgt er namelijk voor dat het zelfhelende vermogen van het lichaam weer wordt geactiveerd. Deze is eenvoudig uit te voeren in je eigen omgeving.

De MIR-Methode doen

Het uitvoeren van de MIR-Methode kost u niet meer dan twee keer twee minuten per dag. Kijk naar de uitgebreide instructievideo voor de hele uitleg. Wat u daarbij nodig heeft, is doorzettingsvermogen om het minstens vier weken vol te houden. U kunt zich op de website van de MIR-Methode aanmelden voor de gratis tipmailtjes om u erbij te ondersteunen. U ontvangt dan ook hoofdstuk 1 t/m 3 van het MIR-Methode Handboek.

Ik help u graag

Als MIR-Methode begeleider sta ik voor u klaar om u verder te helpen bij het gebruik van de MIR-Methode. Ik ben getraind in het nog effectiever en dieper laten doorwerken van de MIR-Methode in uw specifieke geval. Dat kan zijn vanwege een sterke lichamelijke reactie of om u te begeleiden in een proces dat u zwaar vindt, of gewoon omdat u het te lang vindt duren.

Niet geloven, gewoon doen

Kinderen en dieren reageren sneller op de MIR-Methode. Mireille: “Het is niet nodig dat u hier in gelooft. De natuurwetten waarvan de MIR-Methode gebruik maakt, werken bij iedereen. In hoeverre men merkt dat het werkt, verschilt per persoon. Na vier maanden kunt u pas echt evalueren wat de MIR-Methode voor u gedaan heeft.”

Gezond verstand gebruiken

De MIR-Methode is nooit ter vervanging van medische of psychiatrische hulp. Blijf daarom uw gezond verstand gebruiken en houd contact met uw arts of specialist. Blijf uw medicijnen trouw gebruiken, zolang uw arts of specialist dat nodig vindt.

Meer informatie

Uitgebreide informatie is te vinden op de website van de MIR-Methode: www.mirmethode.nl