spa - Voeding & Vitaliteit
461
page-template-default,page,page-id-461,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1,vc_responsive

Huidverzorging Societé Provençale d‘Aromatherapie.

 

Inwendige aanpak van een uitwendig waarneembaar probleem.
Waar cosmetica stopt, begint het unieke therapeutische totaalconcept van S.P.A., een compleet assortiment kant en klare producten voor een effectieve aromatherapeutische behandeling. De uitermate hoogwaardige essentiële oliën die worden gebruikt voor S.P.A. zijn zorgvuldig geselecteerd, en worden vervolgens gemengd tot heilzame composities, zonder alcohol, kleurstoffen, oplosmiddelen of scheikundige substanties. Composities die ons in staat stellen om een aandoening bij de cliënt inwendig bij de oorsprong aan te pakken. Daar ligt dan ook de belangrijkste basis van de Traitements Terrains.

huidverzorging_spa

 

Tevens biedt S.P.A. oplossingen om het organisme te helpen zich te ontdoen van vreemde, giftige stoffen, die een belasting vormen voor het lichaam. Een reinigings- of ontslakkingskuur is één van de meest grondige en effectieve, natuurlijke geneeswijzen. De kuur kan zowel in de vorm van theekuren op basis van kruiden gebruikt worden, als in de vorm van vloeibare dranken. Daarnaast heeft S.P.A. producten zoals Brûle-Graisse in het assortiment. Dit is een uitermate doeltreffend middel om lichaamsvet op een natuurlijke wijze te verbranden. De werking van het product zorgt ervoor dat de vetten verbrand worden die in het lichaam worden opgenomen tijdens de maaltijd. Om ervoor te zorgen dat men een goede gezondheid behoudt, zijn mineralen en spoorelementen belangrijke componenten. Zonder hulp hiervan kunnen bijvoorbeeld vitaminen niet optimaal functioneren in ons lichaam. S.P.A. Oligo Minceur draagt bij aan een goede gezondheid van het lichaam.
Onderscheid tussen andere aromatherapie producten
Op het begrip aromatherapie wordt door velen te pas en te onpas ingesprongen. Zelfs de cosmetische industrie komt met ‘aromatherapie’ en ‘aromatherapeutische’ producten. Maar ook onder de aangeboden natuurlijke producten zijn er vele die eigenlijk weinig van doen hebben met aromatherapie. Dat komt doordat nergens is vastgelegd wat zuivere aromatherapie eigenlijk is en hoe groot het aandeel essentiële oliën moet zijn in deze producten. De verschillen zijn daarom levensgroot.
Het aandeel werkzame stoffen
Vaak wordt als productbasis tien ml plantaardige olie genomen, vervolgens voegt de schoonheidsspecialiste daar vier druppels (=1,5%) of acht druppels (=3%) essentiële oliën aan toe. Dit betekent dat men dus werkt met producten die slechts 1,5% tot 3% werkzame stoffen bevatten.
Bij S.P.A. aromatherapie zijn de producten kant en klaar in het laboratorium voorgemengd in composities die zijn afgestemd op een optimale heilzame werking bij diverse huidtypes en huidproblemen. Sommige producten bestaan niet voor 1,5% of 3% maar voor 100% uit essentiële oliën. Deze bevatten dus ook 100% werkzame stoffen! Het percentage werkzame stoffen in thuisproducten van S.P.A voor u bedraagt 24% tot 40%.
Alleen de allerbeste kwaliteit
De behandelmethoden van S.P.A. en de daarbij gebruikte S.P.A. producten zijn een wereldwijd succes. Dat succes wordt verklaard doordat de producten voldoen aan de hoogste normen van natuurlijke kwaliteit, hun zorgvuldige samenstelling en omdat ze uitgebreid in de praktijk zijn getest.