Monique van der Elsen - Voeding & Vitaliteit
1219
page-template-default,page,page-id-1219,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1,vc_responsive

Empathisch, enthousiast, daadkrachtig

Monique van der Elsen

Ik heb het pad van gezondheid en gezonde voeding ontdekt door heel positieve ervaringen in ons gezin, waar ernstige klachten met juiste voeding verdwenen. Later ben ik jaarlijks mijn lichaam gaan reinigen middels vastenkuren, wat ook een persoonlijke bewustwordingsproces op gang bracht. Mijn kennis, ervaringen en bewustwording deel ik graag met jou.

Ik ben gediplomeerd gezondheidsconsulent. In mijn opleiding aan de Europese Academie zijn voeding, gezondheid en leefstijl onlosmakelijk met elkaar verbonden. Ik ben geïnteresseerd in mensen en gepassioneerd om anderen te helpen bij hun zoektocht naar de voeding die bij hen past.

Al 15 jaar werk ik als aromatherapeute in mijn eigen praktijk, geef ik voedingsadviezen en biedt ook colonhydrotherapie aan. Daarnaast heb ik ervaring in het begeleiden van vasten kuren en kuurbegeleiding 1op 1. Tijdens de kuur geef ik hoge darmspoeling, voedingsadviezen en draag ik mede met mijn team genoten zorg voor jouw welbevinden.