Tineke Coolen - Voeding & Vitaliteit
1234
page-template-default,page,page-id-1234,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1,vc_responsive

Sensitief, doortastend, betrokken

Tineke Coolen

Tijdens de kuurweek begeleid ik je graag in je totale proces! Ik bied een luisterend oor, een bemoedigend gebaar en waar nodig een schouder of spiegel . Door middel van groepssessies en een individueel coachingssgesprek, gaan we samen onderzoeken wat je in de weg zit om lichter, energieker, gezonder en met meer gemak te leven. Eventuele persoonlijke doelen en wensen zal ik met je concretiseren en monitoren. Kortom: ik bied je een veilige bedding en anker tijdens deze reset week.

Daarbij werk ik met de wijsheid van het hoofd, het hart en het lichaam. Dat geeft helder zicht op je denken (the mind), je voelen (je hart) en de signalen van je lijf. We zetten dus letterlijk en figuurlijk dat wat in jou gezien,  ervaren, losgelaten en getransformeerd wil worden, in beweging!

Dat doen we met groepsbijeenkomsten en persoonlijke gesprekken. Daarbij zet ik mijn ruime kennis en ervaring in als mindfulness- en compassietrainer, geregistreerd begeleidingskundige, hogeschooldocent communicatie, pedagoog en biodanza facilitator.

Wil je meer over mij weten? Kijk dan op www.zelfzorgretraite.nl. Samen met dochter Maartje Heger organiseer ik regelmatig retraites in zelfzorg. Binnenkort voor de 9e keer! Ook kun je in mijn biodanza afstudeerscriptie ‘de kracht van kwetsbaarheid’ (2019) lezen over wat me in mijn leven gevormd heeft, wie ik nu ben, wat me bezielt, hoe ik werk, leef en liefheb! Stuur bij interesse even een berichtje naar info@zelfzorgretraite.nl. , dan mail ik je graag het document.

Ik verheug me erop je te ontmoeten en samen op reis te gaan!