voedingsadvies - Voeding & Vitaliteit
436
page-template-default,page,page-id-436,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1,vc_responsive

Voedingsadvies

Als BGN-gewichtsconsulent begeleid ik cliënten (met gewichtsproblemen) volgens de Richtlijnen Goede Voeding van de Gezondheidsraad naar een gezond eet- en leefpatroon.

Cliënten die om medische redenen voeding nodig hebben die aan specifieke eisen moet voldoen, worden niet door mij als BGN-gewichtsconsulent begeleid.

Huidproblemen kunnen ontstaan  door een ongezond voedingspatroon, waardoor onbalans in het lichaam kan ontstaan. Uw huid haalt immers de voedings- en bouwstoffen uit uw dagelijkse voeding. Onze huidige voeding is vaak bewerkt en zit vol met suikers, zouten, vetten, E-Nummers, conserveringsmiddelen en smaakversterkers. Deze toevoegingen hebben een negatieve invloed op ons lichaam. Met name de darmen en de lever krijgen het hierdoor extra zwaar. Juist deze organen zijn belangrijk voor een mooie en gezonde huid. De huid is ons grootste orgaan maar is als laatste aan de beurt bij het verdelen van de voedingsstoffen in ons lichaam. Daarom is een gezonde voeding essentieel voor een mooie en gezonde huid.

voedingsadvies

Mijn persoonlijk voedingsadvies draagt bij aan een betere huid en een vitalere gezondheid. Veel mensen zijn zich er niet bewust van dat ongezond en eenzijdig eten de oorzaak kan zijn van een slechte huid. Het is vaak de denkwijze die kan veranderen om de huidproblemen effectief op te lossen.
Natuurlijk is hoe je eruit ziet ook voor een deel erfelijk bepaald. Psychische druk en stress hebben een negatief effect en ongezonde voeding is een grote factor hierbij. Graag geef ik u advies in een persoonlijk gesprek.