werkwijze - Voeding & Vitaliteit
432
page-template-default,page,page-id-432,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1,vc_responsive

Werkwijze

 

Effectieve huidbehandeling is gericht op het verkrijgen van balans en harmonie. Een mooie en gezonde buitenkant vindt immers altijd een basis in een evenwichtige en vooral gezonde binnenkant. De conditie van de huid is de spiegel van de conditie van het innerlijk.

Waar gewone huidverzorging stopt, begint het unieke aromatherapeutische totaalconcept van S.P.A. (Société Provençale d’Aromathérapie). Deze producten mogen uitsluitend worden toegepast en geadviseerd door de erkende S.P.A.-dépositaires. S.P.A. biedt u een compleet assortiment aromatherapeutische producten voor effectieve, huidverbeterende behandelingen. Stuk voor stuk hoogwaardige producten van absolute topkwaliteit, puur natuur en zonder synthetische toevoegingen.

 

De 100% zuivere, essentiële oliën die worden gebruikt voor S.P.A. zijn zorgvuldig geselecteerd op zowel inwendige als uitwendige toepasbaarheid. De uniek hoge concentraties aan werkstoffen bepalen de uitermate krachtige werking. Zo zijn er zichtbaar betere resultaten bij de behandeling van o.a. acne, huidveroudering, psoriasis, eczeem, nervositeit en stress.
S.P.A.-aromatherapie, een ‘cosmedische totaalbehandeling’
Gewone huidverzorgingsproducten werken veelal oppervlakkig en doen alleen aan symptoombestrijding. De S.P.A.-producten dringen zeer diep door tot in alle huidlagen en werken hierdoor uitermate intensief en bovenal genezend. Voor een optimaal resultaat worden de uitwendige behandelingen daarom ondersteund door producten die de huidproblemen intensief van binnenuit aanpakken als zogeheten “cosmetic food”. Mooi zijn komt van binnenuit, dus begin ik te allen tijde bij de onderliggende oorzaak!
U kunt bij Praktijk voor Schoonheid en Gezondheid terecht voor een uitgebreid assortiment behandelingen.